Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BABY Born Underwear 43cm - rosa undertøy til dukke

Baby Born - interaktive dukker og tilbehør

Dukkene fra Baby Born oppfører seg som en baby, den gråter, den spiser, den tisser og den trenger å bli koset med. Baby Born dukker er interaktive dukker med mye utstyr som potte, flaske, bleier, klær, mat, og smokk. Noen Baby Born dukker kommer med et utvalg dukkeklær og dukketilbehør med i pakken. Din Baby Born dukke kan også bades, bli med ut i snøen, stelles, sove eller tisse på potte, og til dette kan du velge i vårt store utvalg av tilbehør til Baby Born dukker som badekar, interaktivt badekar, seng, stellebord, akebrett og klær. Dukkene fra Baby Born passer for barn fra 3 år.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 150,-
På lager
SKU
06195-173
   

Baby Born har sluttet med bleie og dette kule undertøyet har hjulpet henne. Undertøyet består av overdel og underdel, og kommer på kleshengere slik at du kan rydde unna det dukken ikke bruker.

Innhold:

  • Sett med undertøy (rosa)
  • Kleshenger

Detaljer:

  • Passer til dukker som er 43 cm høye
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell827543
EAN4001167827543
MerkeBaby Born
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.