Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Einstein interaktivt bilratt med lys og morsomme melodier

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 236,-
På lager
SKU
07222-18
   

La babyen settet seg bak rattet med sitt første interaktive kjøreleketøy fra Baby Einstein. Styr rattet og lytt til 8 melodier og billyder i tillegg til farger og tall på 3 forskjellige språk. Sanger og lyder aktiveres ved å trykke på hornet. Babyen vil elske å trykke på knappene, vri på rattet og danse til den morsomme musikken. Leken er perfekt for stimulering av sanser og utvikling av motoriske ferdigheter.

Inneholder:

  • Baby Einstein musikkleke

Detaljer:

  • Mål: ca. 15 x 22 x 7 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA (inkludert)
  • Språk: engelsk, spansk, fransk
  • Alder: fra 3 mnd.
  • Rengjøres med fuktig klut
Produktdetaljer
ModellBE-10047
EAN074451100473
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.