Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Baby Einstein Rock, Light & Roll Gitar med musikk og lys - 10 sanger

Baby Einstein - en verden av læring, musikk og morsomme venner for nysgjerrige små barn!

Baby Einstein kommer fra troen på at fremtiden tilhører dem som er nysgjerrige, og gjennom lekene fra Baby Einstein kan foreldrene hjelpe og bidra i utviklingen av barnets nysgjerrighet og oppdagelsestrang. Lekene fra Baby Einstein springer ut fra en TV-serie der små barn ble introdusert for musikk, historier, tall og språk tilpasset deres nivå. Lekene har gjennomtenkte funksjoner som fremmer barnets utvikling. Utforsk Baby Einsteins verden av læring, musikk og morsomme venner!

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
07206-61
   

Nå kan barnet ditt rocke med denne kule Rock, Light and Roll gitaren fra Baby Einstein! Gitaren spiller hele 10 klassiske melodier og har lys i flere farger som fanger barnets oppmerksomhet. Snurr skrallen for å høre lengre melodier og trykk på de forskjellige knappene for kortere riff. Hver melodi aktiver et blinkende lys-show. Gitaren har et håndtak som gjør det enkelt for barnet og gripe tak i, og ta med seg, og instrumentet passer til barn fra 3 år og oppover.

  • 10 klassiske melodier
  • Lyd og lys vil fange barnets oppmerksomhet
  • Rengjøres med en fuktig klut og mild såpe

Inneholder:

  • Baby Einstein gitar

Detaljer:

  • Batteribehov: AA (inkludert)
  • Alder: fra 3 mnd.
Produktdetaljer
Modell90680
EAN0074451906808
MerkeBaby Einstein
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.