Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Baby Shark musikkpuslespill med 5 store brikker i tre

-32%

Baby shark, dudududdudu, Baby shark dudududdudu...

Baby Shark er sangen som har tatt verden med storm, og som får selv de aller minste barna til å synge og danse med. Alla kan synge med på sangen om baby-shark, mommy-shark, daddy-shark, grandma-shark og grandpa-shark, og alt som kan minne barna om sangen om denne morsomme baby haien vil slå an og være populært å leke med. 

Baby shark, dudududdudu, Baby shark dudududdudu...

32%
Kampanjepris 187,- 277,- Du sparer: 90,-
På lager
SKU
05206-89
   

Kjenner du ikke til Baby Shark, går du glipp av noe. Baby Shark har tatt over youtube, så da måtte man ha tilbehør i form av puslespill i tre med dette globale fenomenet. Puslespillet har store, tjukke brikker som er lette å få tak på for barnet. Brikkene er formet som haier og når en brikke plasseres på riktig plass vil basen spilles Baby Shark-kjenningsmelodien.

Musikkpuslespill er en morsom og engasjerende måte for barn å lære form og lydgjenkjenning. Og som en bonus får de høre sangen de elsker om igjen og om igjen.

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Antall brikker: 5
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
Modell6054918
EAN778988287361
MerkeBaby Shark
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.