Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bakugan Card Booster Pack - 10 spillkort

Bakugan figurer, BakuCores og spillkort

Du er den utvalgte som skal kjempe for skjebnen til to verdener. Kraften er nå i dine hender. Gjør deg klar til BRAWL! Ta del i kampen med Bakugan. Slipp kraften av Bakugan fri når du møter vennene dine i kamp i en verden av Battle planet - kun en av dere kan gå av med seieren!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 57,-
På lager
SKU
06192-19
   

Ta det til et helt nytt nivå med Bakugan booster pack spillkort. Pakken er fylt med 10 byttekort, og dette blir den raskeste måten du kan vise krefter og slå dine motstandere i Battle Planet.

Åpne pakke din og oppdag et utvalg av Action, Evo, Flip og Hero-kort. Du vil også finne 2 sjeldne kort, 1 holografisk kort og 1 super-sjelden kort, Awesome rare eller Bakugan elite-kort. Med disse kortene kan du tilpasse decken din og konkurrrere med de beste. Bruk dem i kamp eller bytt med vennene dine.

Hver pakke inneholder 10 kort, og du vet ikke hvilke kort du får før pakken åpnes.

Merk: Bildet kan også avvike fra det faktiske produktet!

Produktdetaljer
Modell6045134
EAN778988163597
MerkeBakugan
Alder6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.