Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bamser og plysj

8 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge
 1. Fantorangen bamse - 25cm 11200
  Fantorangen bamse - 25 cm
  Vår lavpris: kr 150,-
 2. Fantorangen doktorbamse - 25 cm 112003
  Fantorangen doktorbamse - 25 cm
  Vår lavpris: kr 175,-
 3. Fantorangen Pirat plysj 112007
  Fantorangen Pirat - 25 cm plysj
  37%
  Vår lavpris: kr 175,- Kampanjepris kr 110,-
 4. Fantorangen hånddukke - 35 cm 112010
  Fantorangen hånddukke - 35 cm
  Vår lavpris: kr 225,-

8 produkter

per side
Sett synkende rekkefølge

Det finnes nesten ikke noe viktigere enn kosebamsen. Dette myke, gode og trygge kosedyret som blir barnets bestevenn. Barna har ofte flere favoritter, og barnerommet fylles med disse myke vennene, både som trøst og som en del av interiøret.

Kosebamser og kosedyr spenner fra myke, gode, klassiske bamser, karakterer fra TV og film, dyr du kjenner fra bondegården, savannen og resten av dyreriket. Utvalget er enormt - valget er ditt!

Og er du ute etter et elektronisk kjæledyr eller interaktiv plysj, finner du også dette her. Bamser, dyr, morsom plysj som beveger seg, lager lyd eller har andre funksjoner som minner om ekte dyr.

Hos oss finner du et stort utvalg av kosedyr, kosebamser og interaktiv plysj fra kjente merkevarer, av kjente karakterer og figurer barna kjenner fra TV og film.

Dukkehus
Dukker
Dukkevogner
Figurer og dyr

Copyright © 2019 Lekekassen. All rights reserved.