Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie 2-in-1 ambulanse og klinikk

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
09182-160
   

Som både en ambulanse og et lite sykehus, gir denne Barbie-ambulansen mye ekstra morsom lek, og endres raskt fra det ene til det andre. Reager på anrop som en ambulanse, skru på sirener og lys, og ta deg av pasientene når du ankommer ulykkesstedet.

Løft opp spaken på baksiden av kjøretøyet for å endre til en klinikk som er hele 60 cm. Begge sider kan åpnes slik at man finner tre områder å leke på, et mottak, et venterom med en liten gavebutikk skjult bak TV, og et undersøkelsesrom med røntgenmaskin og seng med hjul.

Det følger med over 20 tilbehør som gjør leken ekstra spennende.

Inneholder:

  • Ambulanse
  • 20 tilbehør som stetoskop, krykker, varer til gavebutikken og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 19 x 45,7 x 26,7 cm
  • Alder: fra 3 år

Dukke følger ikke med

Produktdetaljer
ModellFRM19
EAN887961628739
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.