Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie 60th Celebration Dreamhouse lekesett - dukkehus med lys og lyd, 2 dukker, bil og masse tilbehør - 114 cm

-30%

Barbie dukker, klær til Barbie, Barbies dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Les mer om Barbie og flere av våre andre dukke-merker her!

Kampanjepris 2 447,90 Vår lavpris: 3 497,-
30%
Du sparer: 1 049,10
Utsolgt
SKU
11226-30

Barbie 60th Celebration DreamHouse lekesett med lys for dag-, natt- og party-modus, lyd og musikk samt 2 Barbie-dukker, en bil og masse tilbehør til timevis med lek!

Barbie feirer 60-års jubileet for Barbie® DreamHouse®med en spesial-versjon av det ikoniske lekesettet. Barbie 60th Celebration DreamHouse lekesettet inkluderer alt barnet elsker fra det originale DreamHouse i tillegg til nye egenskaper, fersk fargeskala med glitrende avslutning, to Barbie-dukker og en bil.

Det drømmende dukkehuset inspirerer til 360-graders lek på tre etasjer og 10 innendørs- og utendørs oppholdsområder. Områder som kan gjøres personlige øker moroa, og med sklie og fargeforandrende basseng inspireres man til det ultimate bassengparty. Huset har fungerende heis, et eget festrom med DJ-bås, sklie fra andre etasje som ender i et basseng, balkong med hammock og et eget lekeområde for kjæledyr.

 • Feire 60-års dagen til Barbie DreamHouse
 • Fullt møblert dukkehus med 10 lekeområder
 • Med lyd, lyd og musikk
 • 3 lyssettinger: Dag, Natt og Party
 • Flyttbart color change basseng

Settet kommer med over 100 tilbehør inkludert 6 duftdeler for å gi gnist til uendelige fortellingsstunder. Med to eksklusive Barbie-dukker og en Barbie bil i ny farge kan barna åpne opp dette luksuriøse Barbie drømmehuset for 60-års feiring og oppdage timevis med lek.

Inneholder:

 • Barbie DreamHouse på 3 etasjer
 • 2 Barbie-dukker, valp, kattunge
 • Barbie convertible bil
 • Sofa, 2 senger, 1 hammock
 • Bord og 2 stoler, BBQ-enhet
 • Basseng, sklie, disco-kule
 • Kjøkkenutstyr, kjøleskap og lekemat
 • Masse mer tilbehør

Detaljer:

 • Mål dukkehus: 102 x 108 cm (BxH)
 • Batteribehov: 3 x AA (ikke inkludert)
 • Alder: fra 3 år

Merk: Krever montering av voksen. 2 dukker følger med, andre selges separat

Produktdetaljer
ModellHCD51
EAN194735007660
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.