Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie and Puppy Party lekesett - valpefest med dukke, 2 hunder og dough-leire

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 327,-
På lager
SKU
02216-250
   

Barbie arrangerer fest for hennes små valper, og unge drømmere inviteres til å bli med på moroa. Kle opp hver valp i hver sin festlige partyhatt, og hjelp Barbie med å fylle kakeformen med en eller begge farger med dough-deig. Press spaken for å se den "heve" og oppdag en nydelig bein-formet kake. Dekorer søtsakene med kakepynt og server hundevalpene i de fargerike matskålene. En gaveeske skjuler en ball til valpene, og den større hunden kan "tygge" når du presser på halen.

Med lekesettet følger det også med en Barbie dukke med langt blondt hår og hun har på seg en lys blå kjole, dekorert med blomster. Med så mange søte detaljer utgjør dette Barbie lekesettet en flott gave for barn fra 3 til 7 år.

Inneholder:

  • 1 Barbie dukke
  • 2 valper
  • 2 skåler
  • 1 boks dough "kakedeig"
  • 1 gaveeske
  • Og mer

Detaljer:

  • Mål dukke: 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGXV75
EAN0887961963274
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.