Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie basic dukke

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 133,-
Få igjen på lager
SKU
20178
   

Barbie dukken er alltid fasjonabel! Fra trendy silhuetter med de nyeste utskrifter og grafikk til de mest fantastiske sko, skiller Barbie seg alltid ut! Denne trendy kjolen har et grafisk trykk og innslag av Barbies favorittfarge - rosa. Perfekt for både dag eller natt, Er Barbie alltid klar for nye eventyr!

Inneholder:

  • Dukke
  • Kjole
  • Sko

Fra 3 år

Produktdetaljer
ModellDGX59
EAN887961204698
MerkeBarbie

Black November - Årets villeste salg!

Black November - Årets villeste salg!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.