Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Skipper Babysitters Badetid lekesett - badekar og 2 dukker med brunt hår

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 286,-
Få igjen på lager
SKU
06195-219
   

Med dette lekesettet fra Barbie® Skipper™ Babysitters kan du leke at du sitter barnevakt sammen med Skipper, for den lille barnedukken, og nå er det er tid for å bade. Hell i vann i badekaret og finn frem badeanden. Det lille barnet elsker å bade.

Ops… ble det litt mye såpe? Skummet renner over kanten, men ikke vær redd, det lille barnet liker det når det er mye skum.

Trykk på knappen på den lille dukkens rygg og se henne plaske med armene.

Inneholder:

  • Barbie Skipper dukke
  • liten dukke
  • Badekar
  • Badeand
  • Håndkle
  • Såpe

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXH05
EAN887961691276
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.