Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Beach Cruiser med Barbie og Ken

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 387,-
På lager
SKU
08184-2
   

Denne åpne toseteren er perfekt for to, og med Barbies signatusdesign er den ekstra kul. Plasser Barbie og Ken i setene, du bestemmer hvem som skal kjøre, og ta på selene. Dukkene er kledd i sommerantrekk og er klare for en dag i solen. Dra på tur sammen med Barbie og Ken i den tøffe rosa bilen med hvite seter og sorte hjul!

Settet inneholder:

  • Kjøretøy
  • Barbie-dukke kledd i sommerkjole med matchende sko
  • Ken-dukke kledd i singlet, shorts og flipflopper

Detaljer:

  • Størrelse på dukkene: ca 39 cm høye
  • Mål Beach Cruiser: L35,5 x H19 x 22 cm
  • Anbefalt alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellCJD12
EAN887961093926
MerkeBarbie
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.