Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie dukke med mørkt hår og rosa badedrakt

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 83,-
Utsolgt
SKU
06216-88

Barbie dukker inspirerer barn til å dykke rett inn i historiefortelling. Hver dukke har badetøy for å feire dagens trender med sterke farger og utfordrende design. Unikt utseende engasjerer til realistiske fortellinger om moro i solen, vannfylte eventyr og mye mer. Barbie har unike utseender med forskjellige hudfarger, øyefarge og hårstiler som reflekterer den verdenen barn ser i dag.

Denne dukken har rosa badedrakt med grafisk mønster, perfekt for en dag ved bassenget eller stranden. Dykk inn i leken med Barbie stranddukke!

Inneholder:

  • 1 Barbie dukke med badedrakt

Detaljer:

  • Mål dukke: ca. 30 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHW38
EAN887961804157
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.