Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal Beach to Party - 1 dukke, 2 kjæledyr, 25 overraskelser

-36%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

36%
Kampanjepris 350,- Vår lavpris: 543,- Du sparer: 193,-
På lager
SKU
07206-118
   

Fra stranda til fest, dette Barbie Color Changing settet inneholder en dukke og 25 overraskelser. Dypp dukka i vann for å avsløre utseende, og pakk ut hvert av gjenstandene. Hva vil du avsløre?

Emballasjen er en del av moroa - fjern de 15 mysterieposene med skjult innhold. Fjern midtrøret og trekk stripen for å fjerne det ytre laget. Du finner et klart rør som inneholder en mystisk gyllen dukke. Fyll røret med varmt vann, sett dukken inn og snurr henne rundt. Vannet får en gyllen farge og når du tar ut dukken avsløres hennes utseende. Kombinasjon av øyefarge, hårfarge, hudfarge varierer fra dukke til dukke.

Åpne de 15 posene for å finne klær og tilbehør for å fullføre utseende, og parykk, en liten svamp og to kjæledyr.Kjæledyrene, to tilbehør og parykker endrer seg også i møte med vann. Dypp svampen i iskladt vann for å transformere fargebytte, som to tilbehør og kjæledyrene. Kle opp Barbie og gjør klar for strandtur eller fest, her er mange historier å fortelle.

  • Inneholder 1 dukke, 15 tilbehør og 8 avsløringer

Innhold:

  • 1 x Barbie-dukke
  • 1 x overdel
  • 1 x underdel
  • 1 x kjole
  • 2 x parykker
  • 2 x sko
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år

Merk: Finnes i flere varianter

Produktdetaljer
ModellGPD55
EAN887961951066
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.