Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Big City Big Dreams bil - transformerende bil med musikkutstyr

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 735,-
Få igjen på lager
SKU
08218-29
   

Denne Barbie Big City Big Dreams bilen forvandler seg til å avsløre en scene og sitteplasser for en pop-up konsert. Nå kan Barbie dukkene ta showet på veien i den glitrende rosa og lilla SUVen med rullende hjul og realistiske detaljer. Bilen har plass til 2 Barbie dukker (selges separat).

Fjern taket på bilen for å sette opp en scene og fjern setene for å lage et sted for publikum. Sett frem trommesettet, høyttaleren, mikrofonene og DJ bordet slik at dukkene kan rocke løs på scenen med konsert. Når konserten er ferdig kan alt enkelt pakkes inn i bilen igjen og Barbie dukkene kan kjøre til neste konsert. Dette Barbie lekesettet er gøy for alle fremtidge stjerner og fans av Barbie Big City Big Dreams.

Inneholder:

  • Barbie bil
  • Trommesett
  • Høyttaler og DJ bord
  • 2 mikrofoner
  • Snacks
  • Backstage-pass
  • Smarttelefoner
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Antall deler: 25
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGYJ25
EAN887961972856
MerkeBarbie

Glitrende SUV

Rosa og lilla bil med realistiske detaljer, klar for kjøretur med dine Barbie-dukker.

Avtagbare deler

Ta av tak for å sette opp scenen, og ta ut setene for sitteplass til publikum.

Plass til 2

Klar for å se opptredner med snacks som popkorn og is, og backstagepass rundt halsen.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.