Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Big City Big Dreams - Brooklyn dukke med gitar og mikrofon - lyd og lys

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
08218-28
   

Bli med på et utrolig øyeblikk på scenen med Barbie Brooklyn dukken Barbie Big City Big Dreams.

Når du løfter mikrofonen opp til dukkens munn vil det begynne å spille musikk, kjolen hennes vil lyse og hun nynner med på en av to originale sanger fra filmen. Når mikrofonen tas ned igjen vil musikken fortsette å spille men Barbie dukken slutter å nynne til du tar opp mikrofonen igjen. Mens musikken spiller og kjolen lyser kan Barbie dukken rocke ut med gitaren, hodetelefonene og mikrofonen med stativ. Spill den ultimate konserten med dukken og rock løs.

Dukken har langt brunt hår med fletter og har på seg en skinnende kjole, halskjede og blå sko. Dette Barbie lekesettet er gøy for alle fremtidge stjerner og fans av Barbie Big City Big Dreams

Inneholder:

  • 1 Barbie Brooklyn dukke
  • Gitar
  • Hodetelefoner
  • Mikrofon med stativ
  • Smykke

Detaljer:

  • Mål dukke: ca 30 cm (H)
  • Batteribehov: 3 x LR44 batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukken synger ikke, men nynner til melodien.

Produktdetaljer
ModellGYJ24
EAN887961972832
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.