Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie brudgom

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 217,-
Få igjen på lager
SKU
08172-46
   

Denne stilige brudgommen er klar til å si "JA". Spill ut alle slags bryllupshistorier med Ken-dukken klar til å gå ned midtgangen. Han er kledd for den store dagen i en svart smoking, med en høy krage på den hvite skjorten.

Det følger med sorte sko for en klassisk finish, og rosa sløyfe for moderne touch.

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDVP39
EAN887961372861
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.