Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie brudgom

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
08172-46
   

Denne stilige brudgommen er klar til å si "JA". Spill ut alle slags bryllupshistorier med Ken-dukken klar til å gå ned midtgangen. Han er kledd for den store dagen i en svart smoking, med en høy krage på den hvite skjorten.

Det følger med sorte sko for en klassisk finish, og rosa sløyfe for moderne touch.

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDVP39
EAN887961372861
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6

Se bestselgerne!

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.