Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Brush`n Sparkle - Dreamtopia magisk enhjørning

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
05195-171
   

Den magiske enhjørningshesten lyser og spiller musikk når du grer den fine, rosa manken, med den magiske børsten. Enhjørningen har fire forskjellige lyd-og lydkombinasjoner og du kan glede deg til å stelle den rosa manken. Med Barbie Brush`n Sparkle - Dreamtopia magisk enhjørning kan eventyret begynne!

Detaljer:

  • Mål: H34,3 x B8,1 x L32,5 cm:
  • Batteribehov: 3 x AAA
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFH60
EAN887961762396
MerkeBarbie
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.