Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Brush`n sparkle prinsesse - dukke med lyd

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
05195-240
   

Når denne Barbie dukkens hår børstes lyser den opp og musikk begynner å spille. Det er så morsomt å gjenta stellingen av håret, spesielt siden det er fire forskjellige melodier som spiller og du får musikk til leken. Håret til Barbie dukken er ekstra langt for ekstra moro med den medfølgende magiske hårbørsten. Dukken har på seg en kjole med ulike print av stjerner og regnbuefarger og en rosa tiara. Overkroppen på Barbie dukken lyser opp og spiller musikk når den blir stelt på håret. Drøm deg inn i den magiske verdenen til Dreamtopia og style din dukke på håret, kanskje har du samlet fler Barbie Dreamtopia dukker og tilbehør som skaper din helt unike drømmeverden.

Innhold:

  • Barbie Brush`n sparkle prinsesse
  • Børste
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFRB12
EAN887961620320
MerkeBarbie
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.