Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Cake Decorating Playset - Barbie kakedekoratør-dukke og Barbie dough

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 417,-
På lager
SKU
05205-52
   

Barbie Cake Decorating Playset – kakedekoratør lar barna dekorere sine helt egne kaker og å leve seg inn i morsomme eventyr på konditoriet til Barbie. Lekesettet kommer med tre ulike farger med Barbie Doh (rosa, blå og konfetti). Bruk de ulike funksjonene i lekesettet og form morsomme kaker og dekor av plastelinaen. Mulighetene er uendelige.

Kjøkkenet har tre ulike soner hvor man kan bake, pynte og vise kakene sine. Bruk de ulike tilbehørene til å forme og lage nydelige kaker, og til slutt kan du sette kakene på display i håp om at noen kommer til å kjøpe mesterverkene. Barna vil elske de uendelige mulighetene for uttrykk og historiefortelling.

Inneholder:

  • Barbie
  • Kjøkkenøy
  • 3 Barbie Dough (107g)
  • Kakeverktøy
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: L39 x B7,5 x H32 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFP59
EAN887961767643
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.