Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Karrieredukke - sykepleier

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 164,-
På lager
SKU
09182-161
   

Drøm stort med karriere-dukkene fra Barbie. Barbi-dukken kan ta på seg enhver oppgave, og denne sykepleier-dukken vil forsikre seg om at alle hennes pasienter blir friske.

Barbie dukken er kledd i lilla sykepleier-uniform og lilla sko, og hennes lange blinde hår henger løst. Det følger også med stetoskop som hun bruker når hun går runden sin.

Inneholder:

  • Barbie sykepleier-dukke
  • Antrekk
  • Stetoskop

Detaljer:

  • Dukken er ca 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellDVF57
EAN887961368079
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.