Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Chelsea Color Reveal dukke i festmote - 6 overraskelser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
01226-3
   

Barbie® Chelsea™ Color Reveal™ dukker gir deg en unboxing opplevelse full av overraskelser, hele 6 av dem! Her har man sikret seg 1 dukke i ført en fargerik drakt, men dukkens utseende er fremdeles et mysterium som venter på å bli avslørt.

Emballasjen er en del av moroa - trekk stripen tilbake for å fjerne det ytre laget og avslør et klart rør. Her er en mystisk rosa Chelsea Color Reveal dukke med fargerik konfetti-mønster, og fire poser. Fjern alt fra tuben og fyll den med varmt vann. Plasser dukken i og surr rundt, vannet vil bli metallisk rosa og når du tar ut dukken igjen vises hennes faktiske farger. Hva avslører du?

Hver dukke har forskjellig kombinasjon av øyefarge, hårfarge, hudfarge og drakt. Overraskelsene slutter ikke her, åpne posene for å oppdage skjørt eller bukse, et par sko, tiara eller krone og et ballong-tilbehør. Farge-endrende effekt på dukkens hår og tilbehør øker moroa. Ved bruk av varmt og kald vann kan man gjenta dette wow-øyeblikket igjen og igjen. Bruk røret til å lagre disse og dine andre favoritt Barbie-tilbehør.

Disse dukkene er klare for fest med sine festantrekk. Det finnes 5 forskjellige dukker å avsløre. Samle alle og mix og match for uendelige eventyr og muligheter.

Inneholder:

  • Color Reveal Chelsea-dukke
  • Skjørt eller bukse
  • 1 par sko
  • Tiara eller krone
  • Ballong-tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTT26
EAN0887961920314
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.