Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Chelsea Color Reveal dukke - hvilken havfrue-dukke får du?

-31%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

31%
Kampanjepris 134,- Vår lavpris: 194,- Du sparer: 60,-
På lager
SKU
10206-37
   

Med 6 overraskelser i en pakke, leverer denne Barbie-dukken en gledelig opplevelse. Start opplevelsen med å fjerne det ytterste laget av forpakningen på Chelsea havfrue-dukken. Skru av lokket på tuben å dra ut en Chelsea-dukke dekket i en metallisk farge, og 3 poser med overraskelser. Nå er det på tide å finne ut hvordan Chelsea ser ut! Fyll tuben med varmt vann, plasser dukken i vannet og snurr henne rundt, vannet skifter farge og blir uklart. Nå er tiden inne for å dra ut Chelsea og avsløre hennes utseende. Hver dukke har sin egen kombinasjon av øyenfarge, hårfarge, hudfarge og dekorert body.

Åpne så de 3 posene med overraskelser og finn et antrekk, feste, en krone og en kam som passer i dukkens finne. Dypp dukken i kaldt vann og håret avslører striper og ansiktet avslører dekorasjoner. Denne prossessen kan repeteres igjen og igjen. Når du er ferdig å leke, kan du oppbevare alt sammen i tuben frem til neste gang du vil ta det frem. Det finnes 5 ulike Chelsea-dukker å samle i Colour Reveal serien. Hvilken får du?

  • Barbie Chelsea Colour Reveal havfrue-dukke
  • Dypp den mystiske lilla dukken i varmt vann og avslør dukkens utseende
  • Bruk kaldt vann til å avsløre detaljer i hår og ansikt
  • Dukken kommer med krone, og kam som passer i halefinnen
  • 6 overraskelser i 1 pakke, hva avslører du?

Innhold:

  • 1 Havfrue-dukke
  • 1 Krone
  • 1 Kam

Detaljer:

  • Mål dukke: 16 cm høy
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukken selges assortert og plukkes basert på tilgjengelig sortiment.

Produktdetaljer
ModellGTP53
EAN887961919646
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.