Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Chelsea Playhouse - 3 etasjes fullt møblert dukkehus med 12 lekeområder og 20 tilbehør - 50 cm

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 682,-
På lager
SKU
06227-190
   

Med dette fullt møblerte Barbiehuset med over 20 tilbehør kan Chelsea og vennene hennes flytte inn i sitt eget Playhouse lekehus med 3 nivåer og hele 12 ulike lekeplasser!

Huset har en transformerende funksjon som låser opp ytterligere lekeområder, noe som åpner uendelige muligheter for kreativ lek. Dukkehuset har plass til en 15 cm stor dukke (kjøpes separat), og har både stue og kjøkken i første etasje, samt kjæledyrrom og bad i 2. etasje og et soverom på taket hvor Chelsea kan sove.

Dukkene kan enkelt ta turen mellom etasjene ved hjelp av heisen, og huset har en morsom sklie fra toppen og ned til kjøkkenet, så når frokosten er klar kan Chelsea raskt være på plass ved frokostbordet. Det er også mulig å endre på sklien slik at man heller rutsjer uti bassenget for litt vannlek i sommervarmen, og heisen kan også fungere som en koselig balkong. Snur man bassenget har man også tilgang på en fin lekeplass, og soverommet kan ommøbleres og brukes som en takterrasse.

Med flere forvandlingsmuligheter følger det også med muligheter for kreativ lek, og i tillegg er huset ferdig møblert slik at Chelsea kan flytte rett inn. I huset bor allerede to søte kjæledyr som gleder seg til å ønske Chelsea velkommen.

Inneholder:

  • Dukkehus
  • Spisebord og 3 stoler
  • 1 sofa
  • 1 bamse
  • 2 kjæledyr
  • Dyreleker
  • Og mye mer!

Detaljer:

  • Mål: 58 x 50 cm (LxH)
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukker følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellHCK77
EAN0194735012466
MerkeBarbie
HCK77 chelsea playhouse HCK77 chelsea playhouse

Heis og balkong

Forvandle den smarte heisen til en koselig balkong hvor Chelsea kan nyte en kopp te.

HCK77 barbiehus for små barbiedukker HCK77 barbiehus for små barbiedukker

Basseng og lekeplass

Forvandle det blå bassenget til en morsom lekeplass til dukkene dine. 

HCK77 barbie 3 etasjes hus med sklie og basseng HCK77 barbie 3 etasjes hus med sklie og basseng

Soverom og takterrasse

Forvandle det rosa soverommet til en takterrasse hvor man kan slappe av i sola.

Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.