Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Close and Go dukkehus med møbler og 4 lekeområder - 60 cm

-29%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

29%
Kampanjepris 350,- Vår lavpris: 494,- Du sparer: 144,-
På lager
SKU
01226-1
   

Praktisk, utbrettbart dukkehus til dine Barbie-dukker, med 4 lekeområder og møbler som følger med.

Åpne opp dette Barbie dukkehuset og la dukken dine flytte rett inn. Dette praktiske huset brettes ut og åpner et 1-etasjers hjem på over 60 cm i bredden og 360 grader lek. Her finner dere kjøkken, soverom, bad og et eget bassengområde!

Hvert lekeområde har flotte detaljer, tematisert tilbehør og morsomme egenskaper. På kjøkkenet kan din Barbie eller Ken-dukke bruke vasken og lage middag på steketoppen. Spill ut kreative matlagingsscener og del måltidet og gode minner ved kjøkkenøya. Soverommet har en seng som kan brettes opp for bedre utnyttelse av plassen, og et skap til klær. På badet finner du et toalett med lokk og utenfor kan du fylle bassenget med vann for et avkjølende bad på varme dager. Når leken er over legges det praktiske huset sammen for enklere oppbevaring, og med håndtak kan du like fort ta det med deg.

Inneholder:

  • Barbie dukkehus
  • Basseng
  • Sengeteppe
  • Stoler
  • Stekepanne
  • Tallerkener og bestikk
  • Og mer tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 14 x 46 x 32 cm
  • Alder: fra 3 år

MERK: Dukker og klær følger ikke med

Produktdetaljer
ModellFXG54
EAN0887961690798 
MerkeBarbie
Dukkehus med kjøkkenøy og stoler til 2 Barbie-dukker Dukkehus med kjøkkenøy og stoler til 2 Barbie-dukker

Kjøkken

Lag mat på kjøkkenet og nyt måltidet på kjøkkenøyen.

Sammenlegbart dukkehus med håndtak for enkel transportering Sammenlegbart dukkehus med håndtak for enkel transportering

Håndtak

Bærbart hus som kan legges sammen.

Soverom med seng og klesskap samt bad med toalett Soverom med seng og klesskap samt bad med toalett

Soverom og bad

Utbrettbar seng, klesskap og toalett med lokk.

Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.