Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Coffee Shop - barista med kafè og over 20 tilbehør

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
05205-41
   

Utforsk kafè verden med dette Barbie Coffee Shop lekesettet. Hvis du elsker å lage kaffe og smoothie-drinker, kan du hjelpe Barbie å drive denne kaffebaren.

Barbie Coffee Shop lekesettet inneholder en Barbie dukke med en søt svart og hvit-stripete skjorte og et rosa forkle. Barbie er klar til å betjene kundene sine, og kaféen har en menytavle og en maskin til å lage deilig kaffe og forfriskende smoothies. Sett smoothiene i maskinen og vri på hjulet for å velge hvilken det skal være, dra deretter i spaken på siden og voila, en ferdig smoothie. Det følger også med ekstra utstyr som en kanne med melkesjokoladesirup, kaffekopper, smoothie-kopper, en tekopp og mye mer.

I kaffebaren finnes det også en egen seksjon til søtsaker og en frysedisk/skap til kald drikke. Når kundenes bestilling er klare kan Barbie ringe med klokken for å annonsere at kunden kan hente bestillingen sin. Nam nam!

Barna vil elske de uendelige mulighetene for kreativ lek og morsomt rollespill i denne kaffebaren.

Inneholder: 

  • Barbie barista dukke 
  • Kaffebar
  • Kaffekopper og smoothiekopper
  • Snacks og søtsaker 
  • Og mye mer 

Detaljer:

  • Mål kaffebar: 39 x 32 x 8 cm (LxBxH) 
  • Mål dukke: ca 29 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGMW03
EAN887961862881
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.