Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal Mermaids - overraskelse dukke - havfrue-dukke med tilbehør

-30%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

30%
Kampanjepris 200,- Vår lavpris: 287,- Du sparer: 87,-
På lager
SKU
07206-103
   

Barbie Color Reveal dukker leverer en unboxing opplevelse full av overraskelser, hele 7 av dem! Her har man sikret seg 1 havfrue-dukke, men utseende er fremdeles et mysterium som venter på å bli avslørt.

Emballasjen er en del av moroa - trekk stripen tilbake for å fjerne det ytre laget og avslør et klart rør. Her er en mystisk Color Reveal dukke, og fire poser. Fjern alt fra tuben og fyll den med varmt vann. Plasser dukken i og snurr rundt, vannet vil bli blått og når du tar ut dukken igjen vises hennes faktiske farger. Hva avslører du?

Hver dukke har forskjellig kombinasjon av øyefarge, hårfarge, hudfarge og underdel. Overraskelsene slutter ikke her, åpne posene for å oppdage halefinne, en svamp og tilbehør til din nye dukke. Dypp svampen i iskaldt vann og bruk den til å forvandle dukkens ansikt og hår, ansiktstrekkene vil endre farge. Ved bruk av varmt og kald vann kan man gjenta dette wow-øyeblikket igjen og igjen.

Innhold:

  • 1 Barbie Color Reveal-dukke 
  • 1 Hale-finne
  • 1 svamp
  • 2 tilbehør

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTP43
EAN887961919516
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.