Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal dukke med strandmote - 7 overraskelser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
01226-2
   

Barbie® Color Reveal™ dukker gir deg en unboxing opplevelse full av overraskelser, hele 7 av dem! Her har man sikret seg 1 dukke i ført en fargerik, mønstret badedrakt, men dukkens utseende er fremdeles et mysterium som venter på å bli avslørt.

Emballasjen er en del av moroa - trekk stripen tilbake for å fjerne det ytre laget og avslør et klart rør. Her er en mystisk rosa Color Reveal dukke, og fire poser. Fjern alt fra tuben og fyll den med varmt vann. Plasser dukken i og surr rundt, vannet vil bli pastellrosa og når du tar ut dukken igjen vises hennes faktiske farger. Hva avslører du?

Hver dukke har forskjellig kombinasjon av øyefarge, hårfarge, hudfarge og drakt. Overraskelsene slutter ikke her, åpne posene for å oppdage et håndkle, et par sko, sarong og sommertilbehør. Farge-endrende effekt på dukkens hår og tilbehør øker moroa. Ved bruk av varmt og kaldt vann kan man gjenta dette wow-øyeblikket igjen og igjen. Bruk røret til å lagre disse og dine andre favoritt Barbie-tilbehør.

Inneholder:

  • Color Reveal Barbie-dukke
  • Sarong
  • 1 par sko
  • Håndkle
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 8 x 8 x 32 cm (LxBxH)
  • Høyde dukke: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTR95
EAN0887961920109
MerkeBarbie
Color Reveal Barbie-dukke som endrer farge i varmt vann Color Reveal Barbie-dukke som endrer farge i varmt vann

Avslør i vann

Surr dukken i varm vann for å avsløre dukken.

Endre tilbehørets utseende ved å veksle mellom varmt og kaldt vann Endre tilbehørets utseende ved å veksle mellom varmt og kaldt vann

Tilbehør

Veksle mellom varmt og kaldt vann for å endre tilbehøret.

Med tilbehør til dukke i 4 poser Med tilbehør til dukke i 4 poser

Overraksleser

4 poser med tilbehør til din dukke.

Barbie® Color Reveal™ doll - Beach Fashion Barbie® Color Reveal™ doll - Beach Fashion
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.