Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal dukke med fargerikt hår - med 7 overraskelser

-28%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

28%
Kampanjepris 175,- Vår lavpris: 243,- Du sparer: 68,-
På lager
SKU
03216-215
   

Barbie Colour Reveal gir deg en utpakkingsopplevelse full av overraskelser, hele 7 av dem! Her har man sikret seg 1 dukke i morsom, mønstret mote, men dukkens utseende er fremdeles et mysterium som venter på å bli avslørt.

Emballasjen er en del av moroa - trekk stripen tilbake for å fjerne det ytre laget og avslør et klart rør. Inni er en mystisk tofarget Color Reveal Chelsea dukke, og fire poser med overraskelser. Fjern alt fra tuben og fyll den med varmt vann. Plasser dukken i og surr rundt, vannet vil bli en lys lillafarge og når du tar ut dukken igjen vises hennes faktiske farger. Hva avslører du?

Hver dukke har forskjellig kombinasjon av øyefarge, hårfarge, hudfarge og drakt. Overraskelsene slutter ikke her, åpne posene for å oppdage en clip-on hårdetalj, et skjørt, et par sko og et par øredobber. Finn en svamp og dypp i kaldt vann og bruk til å forvandre detaljer på dukkens trikot og ansikt. Ved bruk av varmt og kald vann kan man gjenta dette wow-øyeblikket igjen og igjen.

Fullfør utseende med skjørt, sko og parykk og lag dine historier. Sko og hår matcher med trendy innslag. Bruk røret til å lagre disse og dine andre favoritt Barbie-tilbehør.

  • Barbie Color Reveal dukke
  • Med 7 overraskelser i pakken
  • Fyll tuben med varmt vann og snurr dukken oppi for å avsløre dukkens utseende
  • Avslør 1 av 5 mulige dukker

Innhold:

  • 1 Barbie dukke
  • 1 skjørt
  • 1 par sko
  • 1 par ørepynt

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGWC56
EAN887961920093
MerkeBarbie
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.