Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal Neon Tie-Dye - dukke i fargerike klær - 7 overraskelser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 294,-
Medlemspris 97,-
På lager
SKU
01232-11
   

Barbie Color Reveal dukker gir deg en oppakningsopplevelse full av overraskelser, - hele 7 av dem! I Barbie Color Reveal Neon Tie-Dye pakken er man sikret seg 1 Barbiedukke iført et fargerikt skjørt, sko og sekk, men dukkens utseende er fremdeles et mysterium som venter på å bli avslørt.

Emballasjen er en del av moroa - trekk stripen tilbake for å fjerne det ytre laget og avslør et klart rør. Her er en mystisk rosa Color Reveal-dukke og fire poser. Fjern alt fra tuben og fyll den med varmt vann. Plasser dukken oppi og surr rundt. Vannet vil bli pastellrosa og når du tar ut dukken igjen vises hennes faktiske farger. Hvilken dukke får du?

Hver dukke har forskjellig kombinasjon av øyefarge, hårfarge, hudfarge og badedrakt. Overraskelsene slutter ikke her heller! Åpne posene for å oppdage et fargerikt skjørt, sko, sekk, børste og tilbehør. Fargeendrende effekt på dukkens hår og tilbehør øker moroa. Ved bruk av varmt og kaldt vann kan man gjenta dette wow-øyeblikket igjen og igjen. Bruk røret til å lagre disse og andre favoritt-Barbietilbehør.

Inneholder:

  • Color Reveal Barbie-dukke
  • Fargerikt skjørt
  • 1 par sko
  • Sekk
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 8 x 8 x 32 cm (LxBxH)
  • Mål dukke: ca. 30 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHDN72
EAN194735028665
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.