Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal Party series dukke med konfetti-trykk - 7 overraskelser

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 284,-
Utsolgt
SKU
08218-30

Barbie Color reveal Party Series gir en utpakningsopplevelse full av overraskelser - hele 7 av dem. En trendy dukke er garantert, men hver dukkes utseende er et mysterium til du avslører det. Pakken er en del av moroa - dra av remsen for å fjerne ytterlaget og avslør en klar tube. Inni finner du en mystisk metallisk sølvfarget Color Reveal-dukke med fargerik konfetti på og fire poser med overraskelser. Pakk alt ut og fyll tuben med varmt vann, plasser dukken oppi og rør henne rundt. Vannet vil forandre seg til en metallisk sølvfarge og når du tar dukken ut igjen avsløres hennes utseende.

Hver dukke har forskjellige kombinasjoner av øyefarge, hårfarge, hudfarge og glitterformede bein, men overraskelsene fortsetter... åpne posene for å finne et rynket skjørt, et par sko, glitterøredobber og en hjerteformet børste med svamp.

Fargeendrende effekt på dukkens hår, lepper og øyenskygge øker overraskelsene og moroa. Hver Color Reveal serie har sitt unike tema, og denne fokuserer på å feire med stil med festelig utseende. Bruk røret til å samle og lagre dine favoritt Barbie Color Reveal-tilbehør. Hvilken dukke vil du avsløre? Barn kan samle dukkene og mixe og matche tilbehør og utvide mulighetene.

 • Barbie Color Reveal Party Series dukke
 • Pakk ut 7 mote-overraskelser og en Color Reveal Barbie-dukke
 • Surr dukken rundt i varmt vann for å avsløre hennes utseende
 • Det finnes 5 dukker i serien, hvem avslører du?

Inneholder:

 • 1 Color Reveal dukke
 • 1 rynket skjørt
 • 1 par sko
 • Glitterøredobber
 • 1 Børste med svamp

Detaljer:

 • Mål dukke: 30 cm (H)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTR96
EAN887961920116
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.