Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal Shimmer dukke med 7 overraskelser - 30 cm

-39%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

39%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 247,- Du sparer: 97,-
På lager
SKU
02216-214
   

Barbie Color Reveal gir en utpakningsopplevelse full av overraskelser - hele 7 av dem. En trendy dukke er garantert, men hver dukkes utseende er et mysterium til du avslører det. Pakken er en del av moroa - dra remsen for å fjerne ytterlaget og avslør en klar tube. Inni finner du en mystisk metallisk rosa Colour Reveal-dukke og fire poser med overraskelser. Pakk alle ut og fyll tuben med varmt vann, plasser dukken oppi og rør henne rundt. Vannet vil forandre seg til en metallisk rosafarge og når du tar dukken ut igjen avsløres hennes utseende.

Hver dukke har forskjellige kombinasjoner av øyefarge, hårfarge, hudfarge og metallisk-glinsende bein, men overraskelsene fortsetter... åpne posene for å finne en hestehale hårdel, et glitrende skjørt, et matchende sko og øreringer. Fargeendrende effekt på lepper og det drakten øker overraskelsene og moroa.

Hver Color Reveal serie har sitt unike tema, denne fokuserer på glitter og skinn, med metallisk hår og bein og en fargerik plug-in hårdel. Tuben kan du bruke til å lagre dine favoritt Barbie-tilbehør. Hvilken dukke vil du avsløre? Barn kan samle dukkene og mixe og matche tilbehør og utvide mulighetene.

 • Barbie Color Reveal Shimmer Series dukke
 • Pakk ut 7 mote-overraskelser og en Color Reveal Barbie-dukke
 • Surr dukken rundt i varmt vann for å avsløre hennes utseende
 • Det finnes 5 dukker i serien, hvem avslører du?

Innhold:

 • 1 Color Reveal dukke
 • 1 Hårdel
 • 1 Skjørt
 • 1 par sko
 • 1 par øreringer

Detaljer:

 • Mål dukke: 30 cm
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGTR93
EAN0887961920086
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.