Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Color Reveal Slumber Party Surprise - med Barbie og Chelsea dukke - 50+ overraskelser

-40%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

40%
Kampanjepris 473,- Vår lavpris: 794,- Du sparer: 321,-
På lager
SKU
07206-109
   

Med dette Barbie Color Reveal settet har du flere overraskelser i vente. Med mer enn 50 overraskelser, inkludert Barbie og Chelsea Color Reveal-dukker gir dette den ultimate pakke-ut opplevelsen. Men først må du finne ut hvordan dine overnattingsgjester ser ut. Dypp dukkene i vann for å avsløre deres utseende. Tørk over med en fuktig svamp for å se hvilket trykk overdelen deres har. Hvem avslører du?

Emballasjen byr på deler av moroa. Tøm boksen og hell ut 26 mysterie-pakker. Finn spillet med tilhørende terninger og spilldeler, og sett sammen. Bruk spillet og pakk ut som instruert. Når alt er åpnet starter avslørings-moroa. Ta ut Barbie-dukken fra boksen og fyll med varmt vann, deretter plasserer du dukken oppi og spinner litt rundt. Vannet vil få en sølv-aktig farge, og når du tar ut dukken igjen avsløres hennes utseende. Gjør så det samme med Chelsea-dukken og de tre kjæledyrene. 

Finn en svamp, dypp i iskaldt vann og avslør flere detaljer ved å gni over dukkenes overdel. Bruk varmt vann for å endre tilbake igjen. Ved å snu spill-brettet finner du oppsettet til overnattings-fest. Bruk tilbehør for å lage dine egne overnattings-historier. Tilbehør involverer blant annet pysjamas, soveposer, snacks, utstyr til kjæledyr og mer. Hva vil du avsløre?

Inneholder:

  • Barbiedukke
  • Chelseadukke
  • 3 kjæledyr
  • 2 soveposer
  • Klistremerker som lyser i mørket
  • Og mer!

Detaljer: 

  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellGRK14
EAN887961905823
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.