Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Cook'n Grill Restaurant - med dukke og over 25 deler

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 786,-
Få igjen på lager
SKU
08218-08
   

Hjelp Barbie i resturanten med å ta i mot bestilling fra gjestene og lage mat. Den fargerike og moderne resturanten har mange gjester i løpet av dagen og Barbie dukken gjør seg klar for en ny arbeidsdag i den søte kjolen med rosa forkle og en kokkelue.

Vær med Barbie å ta bestilling i vinduet eller ved de 4 sitteplassene i resturanten ved spisebordet og den lille uteplassen. Hjelp til på kjøkkenet med å snu burgere på den roterende grillen, ordne småkaker på den roterende dessertstasjonen, eller putt inn en pizza i ovnen og se den skifte farge når den er ferdig.

Når leken er ferdig kan alt pakkes inn i resturanten og lekesettet kan brettes sammen for enkel lagring eller ta med leken videre på ferden. Barbie Cook'n Grill resturant lekesettet er gøy og morsomt for barn hvor de kan utforske matlaging.

Inneholder:

  • Barbie Cook'n Grill Resturant
  • 1 Barbie dukke
  • Møbler
  • Mat
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål: 19 x 82 x 43 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellHBB91
EAN887961984569
MerkeBarbie
Restaurant lekesett med sitteplass til 4 Restaurant lekesett med sitteplass til 4

Servér

Hjelp Barbie å servere gjestene eller ta imot ordre.

Sett pizzaen i ovnen og press spaken for å se vannaktivert farge-endring Sett pizzaen i ovnen og press spaken for å se vannaktivert farge-endring

Vann-aktivert

Sleng pizzaen i ovnen og press spaken for å se farge-endring.

Grill med flippe-funksjon Grill med flippe-funksjon

Flip maten

Vend maten på grillen og se den gå fra rå til kokt.

Barbie® Cook ‘n Grill Restaurant™ Doll & Playset Barbie® Cook ‘n Grill Restaurant™ Doll & Playset
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.