Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Party Limousin med Barbie og hennes 3 søstre - rosa bil og 4 dukker - 61 cm

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 994,-
Medlemspris 794,-
Utsolgt
SKU
05205-32

Barbie og hennes tre søstre vil feire en spesiell anledning og har hentet frem den rosa limousinen. Dette er ingen vanlig limo, det er nemlig en knallrosa Party SUV-limousin som kan utvides og åpnes opp for å avsløre et festdekket interiør. Bilen har til og med en lysekrone.

Vend bordet og dra ut TV-en, pynt med festtilbehøret som følger med og de fire søstrene er klare til en helaften i limousinen. Lekesettet kommer med 4 Barbiedukker, hjertefomede ballonger, cupcakes, iskrem, kopper og mye mer. Dette er det ultimate lekesettet og ditt barn vil bli oppmuntret til spennende rollespill og fantastiske eventyr sammen med Barbie og søstrene hennes.

Inneholder:

  • Rosa SUV-limousin
  • Barbie
  • Stacie
  • Skipper
  • Chelsea
  • Festtilbehør

Detaljer:

  • Mål bil: 61 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFF58
EAN0887961760521
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.