Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dolls and Vehicle - Party Limousin med Barbie og hennes 3 søstre

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 994,-
På lager
SKU
05205-32
   

Barbie og hennes tre søstre vil feire en spesiell anledning og har hentet frem den rosa limousinen. Dette er ingen vanlig limo, det er nemlig en knallrosa SUV-limousin som kan utvides og åpnes opp for å avsløre et festdekket interiør. Bilen har til og med en lysekrone.

Vend bordet og dra ut TV-en, pynt med festtilbehøret som følger med og de fire søstrene er klare til en helaften i limousinen. Lekesettet kommer med 4 Barbiedukker, hjertefomede ballonger, cupcakes, iskrem, kopper og mye mer. Dette er det ultimate lekesettet og ditt barn vil bli oppmuntret til spennende rollespill og fantastiske eventyr sammen med Barbie og søstrene hennes.

Inneholder:

  • Rosa SUV-limousin
  • Barbie
  • Stacie
  • Skipper
  • Chelsea
  • Festtilbehør

Detaljer:

  • Mål bil: L61 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGFF58
EAN0887961760521
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.