Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dream Closet - garderobesett med dukke, klær og tilbehør

-20%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

20%
Kampanjepris 475,- Vår lavpris: 594,- Du sparer: 119,-
På lager
SKU
07206-110
   

Med Dream Closet har din Barbie-dukke alt en motedukke kan drømme om. Dette garerobesettet kommer med en dukke og et utvalg klær til din Barbie's garderobe. Heng opp tøyet på klesstativet som kan snurres rundt, og sett sko og tilbehør i en av de mange hyllene. Her har dere full oversikt, med speil inkludert kan Barbie beundre seg selv og se om antrekket passer sammen. Det følger også med en egen arbeidsstasjon med inspirasjonstavle hvor Barbie kan forberede seg eller sjekke ut ideer til nye stiler. Det følger med klistremerker som du kan henge opp på inspirasjonstavlen. Garderoben kan enkelt lukkes slik at du kan ta det med deg hvor enn du skal.

 • Stort garderobesett som er 60 cm bredt
 • Over 10 lagringsområder, roterende klesstativ og speil 
 • Følger med 25 tilbehørsdeler, hvor 4 er antrekk til dukken

Inneholder:

 • Barbie Dream Closet 
 • Barbie-dukke
 • Klær, sko og tilbehør
 • Hengere, lampe og tavle
 • Laptop
 • Klistremerke-ark

Detaljer:

 • Mål garderobe: 60 cm (L)
 • Mål dukke: 30 cm (H)
 • Alder: fra 3 år

Barbie Fashionista dukkene er designet for å gjenspeile den verdenen vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionista dukkene har ulike kroppsfasonger, hårfarge, hudfarge og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionista her for å lage utallige og uendelige eventyr.

Produktdetaljer
ModellGBK10
EAN887961716436
MerkeBarbie
Utbrettbar garderobe med blond Barbie-dukke Utbrettbar garderobe med blond Barbie-dukke

Klar for jobb

Garderoben kommer med 4 antrekk og helfigurs speil.

Med orterende klesstativ, helfigursspeil, 4 antrekk og mer inkludert Med orterende klesstativ, helfigursspeil, 4 antrekk og mer inkludert

Inspirasjonstavle

Få motivasjonen du trenger for å bli hva som helst.

Uendelig muligheter og kombinasjoner med tilbehør Uendelig muligheter og kombinasjoner med tilbehør

Roterende stativ

Klesstativ med knapp for å rotere mellom antrekkene. 

Barbie® Fashionistas® Dream Closet with 25+ pieces Barbie® Fashionistas® Dream Closet with 25+ pieces
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.