Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Fashionistas Dream Closet - garderobesett med dukke, klær og tilbehør - 60 cm

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 594,-
På lager
SKU
07206-110
   

Dette Dream Closet lekesettet fra Barbie Fashionistas kommer med en dukke, flere antrekk og tilbehør, i tillegg til den sammenleggbare garderoben.

Dette garerobesettet kommer med en dukke og et utvalg klær til din Barbies garderobe. Heng opp tøyet på klesstativet som kan snurres rundt, og sett sko og tilbehør i en av de mange hyllene. Her har dere full oversikt, og med speilet kan Barbie beundre seg selv og se om antrekket passer sammen. Det følger også med en egen arbeidsstasjon med inspirasjonstavle hvor Barbie kan forberede seg eller sjekke ut ideer til nye stiler. Det følger med klistremerker som du kan henge opp på inspirasjonstavlen. Garderoben kan enkelt lukkes slik at du kan ta det med deg hvor enn du skal.

 • Sammenleggbart med håndtak
 • Over 10 lagringsområder
 • Roterende klesstativ og speil 
 • Dukkestativ

Barbie Fashionistas dukkene er designet for å gjenspeile den verden vi ser i dag, og skal tilby barn uendelige måter å skape historier og eventyr på. Fashionistas dukkene har ulike kroppsfasonger, hårfarger, hudfarger og stil. Sammen med deg er Barbie Fashionistas her for å lage utallige og morsomme eventyr.

Inneholder:

 • Barbie Dream Closet garderobe
 • Barbiedukke
 • Klær, sko og tilbehør
 • Hengere, lampe og tavle
 • Laptop
 • Klistremerke-ark

Detaljer:

 • Mål garderobe: 60 cm (L)
 • Mål dukke: 30 cm (H)
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGBK10
EAN887961716436
MerkeBarbie
Utbrettbar garderobe med blond Barbie-dukke Utbrettbar garderobe med blond Barbie-dukke

Klar for jobb

Garderoben kommer med 4 antrekk og helfigurs speil.

Med roterende klesstativ, helfigursspeil, 4 antrekk og mer inkludert Med roterende klesstativ, helfigursspeil, 4 antrekk og mer inkludert

Inspirasjonstavle

Få motivasjonen du trenger for å bli hva som helst.

Uendelig muligheter og kombinasjoner med tilbehør Uendelig muligheter og kombinasjoner med tilbehør

Roterende stativ

Klesstativ med knapp for å rotere mellom antrekkene. 

Barbie® Fashionistas® Dream Closet with 25+ pieces Barbie® Fashionistas® Dream Closet with 25+ pieces
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.