Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamhouse Adventure dukke - Skipper surfing

-49%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

49%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 297,- Du sparer: 147,-
På lager
SKU
04205-77
   

Dette lekesettet fra Barbie Dreamhouse Adventure inspirerer til et morsomt surfe-eventyr sammen med Skipper og surfebrettet hennes. Dra på ukjente strender med enorme bølger, eller duv i vannkanten mens du nyter varme sommerdager. Det er opp til deg hvordan ditt og Skippers eventyr utarter seg.

Lekesettet består av dukken Skipper, surfebrettet hennes, en medalje og surfeantrekk med sandaler. Når det er tid for konkurranse er Skipper klar, og hun tar som regel en pallplassering. Hun er nemlig veldig dyktig.

Innhold:

  • Skipper
  • Surfebrett
  • Medalje
  • Antrekk med sandaler

Detaljer:

  • Mål dukke: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHK36
EAN887961795226
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Outlet

Bestselgere!

Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.