Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamhouse Adventures Spin n Twirl Gymnastikk-dukke med brunt hår og tilbehør

-57%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
57%
Kampanjepris 150,- Vår lavpris: 347,- Du sparer: 197,-
På lager
SKU
10206-10
   

Fortellinger og fantasier kan spinnes til liv med Teresa og hennes gymnastikk-inspirerte tilbehør fra Barbie Dreamhouse Adventures. Fest den blå ringen til livet hennes og spinn den for å hjelpe henne slå hjul eller flippe. Sett rockeringen på Teresas vrist og se henne spinne den. Dukkens valp elsker å delta i moroa, press ned hodet hennes og se henne vifte med båndene eller sett henne på trampolinen og hjelp henne hoppe. Teresa Spin n twirl gymnast-dukke har bøyelige knær og kommer med tilbehør tilpasset ultimate turn-rutiner, som kjegler, bånd, vannflaske og ball. Når hun scorer en perfekt 10 kan foretellere belønne henne med en gullmedaljer.

Med dukker inspirer av Barbie Dreamhouse Adventure kan små eventyrere få innblikk i hverdagslivet til Barbie og hennes søstre og venner mens de drar på nye eventyr i sammen. Utforsk spennende og fantastiske eventyr, for når barn leker med Barbie og venner kan de forestille seg alt de kan bli!

Innhold:

  • 1 Teresa-dukke
  • 1 Valp
  • 1 Rockering
  • 1 Trampoline
  • 1 Medalje
  • 2 Kjegler
  • Og mer!

Detaljer:

  • Høyde dukke: ca. 29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGHK24
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.