Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamhouse - lekehus med 3 etasjer og sklie

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 3194,-
Få igjen på lager
SKU
05195-189
   

Med Barbie Dreamhous kan du virkelig drømme deg vekk. Huset inneholder tre etasjer, sklie, garasje og basseng. Huset har 8 rom totalt: stue, kjøkken, spisestue, toalett, soverom, garasje med mer. I lekesettet følger det med sofa, seng, kjøkkeninnredning, spisebord og stoler og masse mer.

Til sammen er det over 70 tilbehør som består av interiør, husholdningsredskaper, planter, en hund og mye mer. Finn frem Barbie dukkene dine og begynn leken.

Passer like godt til lek alene som sammen med flere. Inviter vennene dine hjem for å leke med Barbie Dreamhouse og dere vil ha det morsomt i timevis. Huset har åpne vegger slik at det er enkelt å leke i de ulike rommene. Det gjør det også enkelt og ommøblerer.

Innhold:

  • Barbie Dreamhouse
  • Møbler
  • Planter
  • Hund
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Mål Dreamhouse: H116 x B40 x L101 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Dukker og bil er ikke inkludert i settet og tilbehør kan variere.

Produktdetaljer
ModellFHY73
EAN887961531282
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.