Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie DreamHouse - dukkehus med 3 etasjer - sklie og heis - med lyd og lys

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

Vår lavpris: 2 750,-
På lager
SKU
04218-106
   

Med Barbie Dreamhouse kan du drømme deg bort. Dukkehuset med 3 etasjer og 8 rom har sklie, garasje, basseng og heis med plass til 4 dukker eller en rullestol.

Det store Barbiehuset har 8 rom totalt inkludert garasje, stue, kjøkken, bad, spisestue soverom, hjemmekontor og flere. Med lekesettet følger det 4 møbler som er 2 i 1 møbler: sofaen blir til køyeseng, salongbordet blir til seng, peisen blir til kontor, kjøkkenet gjør dobbeltarbeid der den ene siden er grill og hyller og den andre er ovn og gjenvinningskasse.

Dukkehuset har lyd og lys som gjør leken enda mer realistisk og morsom. Plasser stekepannen på komfyren og trykk for en fresende lyd, det samme kan gjøres med vannkokeren for å lage en plystrende lyd, åpne ovnsdøren for å se den lyse opp og vri på timeren for at den skal tikke. Med lekesettet følger det med over 70 tilbehør som består av møbler, husholdningsartikler og en liten valp. Fyll opp bassenget med vann og finn frem Barbie dukkene dine og begynn leken.  

Barbie DreamHouse passer like godt til lek alene som sammen med flere. Inviter vennene dine hjem for å leke og dere vil ha det gøy i timesvis. Huset har åpne vegger slik at det er enkelt å leke i de forskjellige rommene. Det gjør det også enkelt å ommøblere og flytte på ting, slik at du kan skape ditt eget drømme hjem. Så inviter venner over til bassengfest, grillfest, bursdag og mye mer. 

Inneholder:

  • Barbie DreamHouse - lekehus 
  • Over 60 tilbehør
  • Heis
  • Sklie
  • Møbler
  • Hund 
  • Og mye mer 

Detaljer: 

  • Mål:  90 x 120 cm (HxB)
  • Alder: fra 3 år 

Merk: Dukker og bil er ikke inkludert.

Produktdetaljer
ModellGNH53
EAN887961870831
MerkeBarbie
Barbie dukkehus med lilla sklie som dukkene kan skli i full fart Barbie dukkehus med lilla sklie som dukkene kan skli i full fart

Dukkene kan plaske i bassenget

Barbie kan skli ned sklien i full fart og kommer rett i bassenget hvor de kan plaske i vei

Barbie Dreamhouse med en manuell heis som kan frakte dukkene mellom de 3 forskjellige etasjene Barbie Dreamhouse med en manuell heis som kan frakte dukkene mellom de 3 forskjellige etasjene

Enkel vei mellom de ulike etasjene

Bruk den manuelle heisen til å frakte dukkene mellom de ulike etasjene. 

dreamhouse barbiehus dreamhouse barbiehus

2 i 1 møbler som kan forvandles 

Noen av møblene har 2 i 1 funksjon og kan forvandles på magisk vis til noe annet. 

Stort dukkehus fra barbie med 3 etasjer, 8 rom og 70 tilbehørsdeler GNH53 Stort dukkehus fra barbie med 3 etasjer, 8 rom og 70 tilbehørsdeler GNH53
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.