Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Chelsea Sprite dukke med blått hår - 18 cm

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 94,-
På lager
SKU
10206-9
   

Denne Chelsea-dukken fra Barbie Dreamtopia er klar for magiske eventyr med sitt dekorerte antrekk med søte detaljer. Hun har hårbøyle med hjerte i sitt klare, blå hår og søte, hvite sko.

Det er lett å spille ut sine drømmescenarioer og fantasier med Chelsea Sprite dukkene, fordi når du entrer Dreamtopia våkner du opp i en verden hvor drømmer går i oppfyllelse! Chelsea Sprite fra Barbie Dreamtopa oppfordrer til magisk historiefortelling i neonfarger! Samle alle og la dine drømmer sette seil. Hver dukke selges separat.

Innhold:

  • 1 Chelsea Sprite-dukke

Detaljer:

  • Høyde: ca. 18 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJJ94
EAN887961812855
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.