Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia - dukke og enhjørning

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 342,-
På lager
SKU
05205-38
   

Barbie prinsessedukke og hennes enhjørningsvenn får drømmer til å bli virkelighet sammen! Når Chelsea og storesøsteren hennes kommer inn i Barbie Dreamtopia, kommer de inn i en verden der enhjørninger er deres nye bestevenner.

Denne lilla enhjørningen fra kongeriket Sparkle Mountain gnister fantasier med en gjennomsiktig glitrende kropp, et lysende enhjørningshorn og en manke og hale med langt rosa hår. Barbie har en fantastisk blå og glitrende kjole med et rosa smykke som matcher antrekket. Hun har også en turkis tiara.

Dette fargerike lekesettet fra Barbie Dreamtopia vil garantert få fart på fantasien. Den søte enhjørningen elsker lange rideturer i solnedgangen.

Inneholder:

  • Barbie DReamtopia dukke
  • Enhjørning

Detaljer:

  • Mål dukke: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFPL89
EAN887961611502
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.