Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Chelsea Prinsesse dukke med to enhjørninger

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
05205-50
   

Dette gavesettet fra Barbie Dreamtopia gir deg søt historiefortelling med to baby enhjørninger og Chelsea prinsessedukke på en morsom måte. Unge fantasifulle kan hjelpe Chelseadukken til å mate hennes søte enhjørninger - en rosa og en lilla - med deres matchende flasketilbehør. Chelsea prinsessedukke er kledd for en kongelig anledning i en glitrende rosa kjole med et søtt hjertetrykk.

Eventyr- og dyreelskere vil elske å spille ut søte, innholdsrike historier med dette Barbie Dreamtopia gavesettet.

I Dreamtopia våkner du til en verden der drømmer blir virkelighet. Barn kan samle alle Barbie Dreamtopia dukkene og lekene for å fortelle sine egne eventyr og la drømmer bli virkelighet.

Innhold:

  • Chelsea
  • 2 x enhjørninger
  • 2 x flasker

Detaljer:

  • Mål dukke: H16 cm
  • Alder: fra 3 år
  • Merk: dukke kan ikke stå alene. farger og dekorasjoner kan variere.
Produktdetaljer
ModellGJK17
EAN887961813074
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.