Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Fairy - dukke med vinger

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
02205-156
   

Barbie Dreamtopia Fairy er en bedårende dukke med lilla hår og vinger. Vingene kan tas av og på etter ønske, og de har flotte dekorasjoner. Hun har en fargerik kjole med glitrende detaljer, lilla hår og en turkis tiara.

Denne Barbiedukken er et oppløftende fyrverkeri i fine farger. Drøm deg bort og utspill fantastiske eventyr med din Barbie. Dette fe-eventyret vil bli helt unikt!

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia Fairy dukke
  • Vinger
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål dukke: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJK00
EAN887961812909
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.