Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Fairy dukke - Sparkle

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 197,-
På lager
SKU
05195-232
   

Barbie Dreamtopia Fairy dukker lar fantasien fly - la drømmer og eventyr skje med disse søte Barbie dukkene. Samle alle Barbie Dreamtopias dukker og tilbehør for å skape en magisk verden. Barbie Dreamtopia Fairy dukke - Sparkle har glitrende vinger, en fargefull body og et søtt skjørt med print av godteri. Dukken har også en matchende tiara og sko som fullfører stilen. Våkne opp til en verden hvor drømmer blir virkelige!

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia Fairy dukke
  • Vinger
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca 33 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXT03
EAN887961698800
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.