Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Fashion Reveal dukke - vinterprinsesse med magisk kjole

-50%

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Den populære Barbiedukken kommer i flere forskjellige varianter, med utallige muligheter når det kommer til hårfarge, utseende og tilbehør. Den klassiske Barbiedukken som ble lansert i 1959 er 29 cm høy og kommer med bevegelige ledd. Barbiedukken gir timevis med lek og rollelek for alle små Barbie-fans. Med et stort utvalg av klær, tilbehør, kjøretøy, dukkehus og annet er det kun fantasien som setter begrensninger for leken.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Barbie biler og kjøretøy lar din Barbie-dukke legge ut på veien, bli med når dukken opplever nye eventyr, og du kan samtidig skape nye eventyr og historier alene eller sammen med venner. Barbie biler, campers og kjøretøy er detaljert utformet med spennende muligheter og du kan se at det er Barbie selv som har godkjent designet. Bilene og kjøretøyene til Barbie er spekket med tilbehør, funksjonalitet og lekemuligheter.

Barbies dukkehus kommer i mange ulike varianter og størrelser, en etasje, tre etasjer, med heis, med basseng, med møbler i alle rom, med garasje til Barbies bil, og med ekstra lekesett, møbelsett og utstyr kan du skape din helt egen stil sammen med Barbie. 

50%
Kampanjepris 147,- 294,- Du sparer: 147,-
På lager
SKU
06205-29
   

Denne Fashion Reveal prinsessedukken fra Barbie Dreamtopia er kledd for en kongelig vinteranledning med denne glitrende kjolen med snøkrystaller på. Dukken har også på seg en pelsbolero og en nydelig tiara på hodet. Trykk på knappen på dukkens kjole og du vil oppleve et magisk øyeblikk, - skjørtet hennes vil svinge seg ut og avsløre sølvfargede snøfnugg og farger i rosa, blått og lavendel. Lukk skjørtet og du kan gjøre det igjen og igjen. Med dukken følger det også med en hårbørste som du kan bruke til å stelle dukkens hår, slik at hun er klar for enhver anledning. 

Inneholder:

  • Barbie vinterprinsesse dukke 
  • Skjørt
  • Bolero i fuskepels
  • Børste
  • Tiara

Detaljer:

  • Mål: ca. 29 cm (H) 
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGKH26
EAN887961827286
MerkeBarbie
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.