Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Fairy dukke - rosa

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 176,-
På lager
SKU
05205-58
   

Lev deg inn i den fantasifulle verdenen i Dreamtopia. Barbie fe-dukke ønsker å vise deg rundt, men først må du feste de søte vingene hennes. Dukken har en bedårende kjole i ulike rosafarger, rosa vinger og elegant rosa hår med en lilla tiara.

Barbie Dreamtopia fe-dukker inviterer barna inn i en fantastisk verden med uendelige muligheter. Her er det bare fantasien som setter grenser.

Innhold:

  • Barbie
  • Tiara
  • Skjørt

Detaljer:

  • Farge: rosa
  • Mål dukke: H29 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellGJJ99
EAN887961812893
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.