Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia Flying Wings Fairy dukke

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
05205-67
   

La fantasien sveve med Barbie Dreamtopia Flying Wings eventyr - hun har vinger som virkelig kan fly!

Barbie gir deg her magiske øyeblikk som inspirerer til alle slags historiefortellinger og fantasifull lek. Klikk på et av de to settene med vinger på Barbie og hun får et nydelig dobbelt sett med vinger. Trekk deretter i den lilla sløyfen i midjen, til Barbie, fire ganger. Når du er klar til å se sommerfuglvingene fly trykker du på den rosa sommerfuglknappen. Wow, sommerfuglen flyr gjennom luften og Barbie har nok en gang skapt eventyrlig moro i Dreamtopia. Gjenta prosessen om igjen og om igjen. Det blir aldri kjedelig å se den fargerike sommerfuglen fly gjennom luften.

Barbie har på seg et regnbue-inspirert antrekk og rosa tiara.

Innhold:

Barbie

  • 2 x Sommerfuglvinger

Detaljer:

  • Mål: H29 cm
  • Alder: fra 5 år

Merk: dukken kan ikke stå alene.

Produktdetaljer
ModellFRB08
EAN887961620269
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.