Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia havfrue - lilla

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 223,-
På lager
SKU
05195-235
   

Barbie Dreamtopia havfruedukke - lilla er en søt havfrue som kan ta deg med inn i dreamtopias undervannsverden for å oppleve nye eventyr. Hun har en lille og rosa hale som kan bevege seg, og en tiara i det matchende lilla håret.

Barbie Dreamtopia havfruedukker inspirerer til et dypdykk inn i undervannsverdenen i dreamtopia. Hver havfrue har en fargerik hale med fantasifulle dekorasjoner og en tiara. Halen kan bøyes så dukken kan svømme av sted eller sitte i solen å kose seg. Samle alle Dreamtopia havfruedukkene og skap en magisk undervannsverden.

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia havfruedukke - lilla

Detaljer:

  • Mål: 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXT09
EAN887961698893
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.