Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia havfrue - lilla

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige.

Du kan samle Barbie og hennes venner Ken, Teresa, Chelsea, Midge, Summer, Ryan og Raquelle til en spennende utflukt eller feiring. Eller drar kanskje Barbie på tur med søstrene sine Skipper, Stacie og Chelsea? Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Vår lavpris: 223,-
På lager
SKU
05195-235
   

Barbie Dreamtopia havfruedukke - lilla er en søt havfrue som kan ta deg med inn i dreamtopias undervannsverden for å oppleve nye eventyr. Hun har en lille og rosa hale som kan bevege seg, og en tiara i det matchende lilla håret.

Barbie Dreamtopia havfruedukker inspirerer til et dypdykk inn i undervannsverdenen i dreamtopia. Hver havfrue har en fargerik hale med fantasifulle dekorasjoner og en tiara. Halen kan bøyes så dukken kan svømme av sted eller sitte i solen å kose seg. Samle alle Dreamtopia havfruedukkene og skap en magisk undervannsverden.

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia havfruedukke - lilla

Detaljer:

  • Mål: 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXT09
EAN887961698893
MerkeBarbie
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.