Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Barbie Dreamtopia havmann - Ken

Barbie dukker, dukkehus, kjøretøy og tilbehør

Fra hun ble lansert i 1959 har Barbie latt barna få muligheten til å drømme seg bort og være hvem eller hva som helst. Barbie er dukken som kan gjøre alt, som kan gå inn i alle roller, og som mestrer de fleste oppdrag og utfordringer. Med Barbie-dukken, andre dukker, klær, tilbehør, utstyr og dukkehus er lekemulighetene uendelige. Utforsk Barbies verden, og skap dine egne historier med fantastiske Barbie-dukker i mange ulike varianter, Barbie-klær, Barbie-dukkehus, Barbie-kjøretøy, Barbies venner og kjæledyr, og Barbie-tilbehør. Det finnes en Barbie for enhver anledning!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 186,-
På lager
SKU
05195-237
   

Denne fine Barbie Ken dukken i en havmann-vesjon er perfekt til din samling av Barbie Dreamtopia dukker og tilbehør. Skap en fantasifull undervannsverden og opplev nye eventyr med Barbie Ken.

Dukken har en fargerik og glitrende hale som kan bevege seg slik at havmannen kan svømme under vann eller sitte på et svaberg og speide utover vannet. Havmannen har et tøft smykke laget av et skjell rundt halsen.

Innhold:

  • Barbie Dreamtopia havmann - Ken

Detaljer:

  • Mål: 29 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellFXT23
EAN887961699005
MerkeBarbie
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.